Új hozzászólás Aktív témák

  • Bopez

    tag

    válasz Mieza #11695 üzenetére

    Hát nem tudom, egyszerűnek egyszerű az tény, de végülis ha megnézed az öszes többit, az is mind-mind az egyszerűségre volt kihegyezve.
    Informatívval vitatkoznék, ugyan azokat mutatja mint eddig, csak kicsit más elrendezésben, nekem több infóra nincs szükségem.
    A tálca nem térhatású egyáltalán, egyszerű oknál fogva azért van ott a fekete 2 pixel vastag sáv, mert a windows skinjének a tálcán van egy minimális árnyék vetülése, ha elveszem a vonalat onnét akkor csúnyán néz ki nagyon, mert olyan mintha kicsit rálógna az egész, nem tom kb érthető e amit mondok, lényeg a lényeg így valamilyen szinten el van választva a tálca, és olyanak hat mintha kicsit süllyesztve lenne, a háttér valóban gáz, azt azóta cseréltem is, csak hozzáraktam valamit hirtelen mert örültem, hogy végre végeztem a skinnel :D
    A betűtipust nem értem mért kifogásolod, calibri betűkészlet, ráadásul az egész win témája ezt használja így egységes!
    A szöveges állípotjelző alatt és felett lévő sáv keveslését, pedig kcisit most szőrözésnek érzem, de ne érts félre, a negatív kritikákra sokkal joban vagyok kíváncsi, mert ebből lehet úgy gondolatmeneteket indítani.

    Ha lejjeb veszem a betűméretet alul akkor kevésbé olvasható, ha pedig a sávot nagyobbítom akkor ormótlan lesz :(

    Igazából én is gondoltam arra, hogy elveszem a csíkot, csak az a gáz, hogy akkor megszüne a keret folytonossága, még nem tudtam mit kitalálni, hogy teljesen jó legyen...

    Ez a gond a csík nélkül ilyen:

    bAtt001: igen azt azóta át is írtam, nekem is viccesnek hatott, de a legtöbb skin sosem 100%os, ezen is még fogok alakítani, ezért is fogadom szivesen a véleményeket!
    Háttér cserélve, még macerálom aztán posztolom ezt is..

    Én is kívánok sok szép asztalt mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

    Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.

Új hozzászólás Aktív témák