Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    Véleményt kérnék erről :)

    Bár a kép nem teljesen adja vissza a felhasználói "élményt" amit nyújt a beállítás.
    Baloldalt a futó programok, felül először a "menü" gombja majd mellette, egy "gyorsindító" található (4 látható a többi rejtett, így lett beállítva).. a gyorsindító mellett zenelejátszó program vezérlője, majd cpu órajelszabályzó, terhelés kijelzés, időjárás, kényszerzárás, és az indikátor sáv után egy óra egy állapotváltó (azonnali üzenő programokban) és kijelentkezés/kilépés gombok/alkalmazások követik egymást.. jut eszembe bal oldalt alul van a "kuka"

    Ha az egeret a négy sarok egyikébe viszem, közülük háromban valamilyen esemény történik.
    Ha bal felülre viszem, akkor kilistázza az aktív asztalokat:

    Baloldalt alul kilistázza az ablakokat az adott asztalról:

    Jobboldalt felülre nincs beállítva funkció, de jobb oldalt alulra víve az egeret megjeleníti az asztalt és az összes alkalmazás az adott asztalon a tálcára megy. (erről nem csinálok képet, felesleges azt hiszem :) )

    Ezenkívül a bal oldali ikonok rögzíthetők, hogy mindig jelen legyenek, bár ezzel annyira nem élek, csak a chrome és a nautilus (fájlböngésző) van jelen állandóra, más nincs (a gyors ikonsávot használom a gyakran használt programok eléréséhez).
    Ezen kívül van előnézeti képe is az ablakoknak:

    Sok-sok hasznos dolog van még egyénire szabva az rendszeremen amit képekben és írásban lehetetlen igazán bemutatni, de egy videóval se volna az igazi.. ezen rendszer "elrendezését" az igények szabták. Hosszú idők tapasztalatán és jó pár "finomításon" alapszik.

    Mod:
    Jah kis magyarázat az asztalról:
    Sokszor ha valamin ügyködöm ami sok fájl szerkesztésével jár, azt az asztalon szoktam "tartani" amíg újak.. amikor már nem kellenek ezek a fájlok akkor egyszerűen bedobom a "Doboz"-ba őket (ami egyébként egy ház).. így ott nagy a kupi, de az asztalon legalább nem :DDD (pl. amiket most csináltam képeket is az asztalra mentődtek, most majd bedobom őket mindjárt a dobozba :))

    [ Szerkesztve ]

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák