Új hozzászólás Aktív témák

  • moma

    őstag

    válasz 7 #4457 üzenetére

    Köszi :C. Ki is próbáltam.
    Nem rossz az openbox, jó gyors. A menü elég praktikus, de azért egy panelt feltettem :)
    Egyébként van a beállításokban egy olyan, hogy lehet csinálni margót a desktopra és oda nem mehet ablak. Na ebből csináltam egy 1 pixelest alulra, ami alig látszik, cserébe viszont elérhető egérrel a menü full screen alkalmazások mellett is! :DD Ez tök fontosnak tűnik, gondolom ezért is van kitalálva a margó(Az lenne az igazi egyébként, ha belehetne lőni, hogy pl bal oldalon, középen vagy jobb oldalon klikkelek másik menüt hozzon elő. Ekkor nem kéne ilyen mélyre csinálni a menüt.). Így már tényleg csak azért kell a panel, hogy lehessen egérrel váltogatni az alkalmazásokat, full screen mellett is. Meg esetleg pl a notification area hiányozhat. te hol látod, hogy vannak frissítések amiket letölthetsz pl?
    Egyébként látom neked egy halom dolog van a menüdben, ezeket mindet a nulláról hoztad össze bele vagy valami template szerűségek léteznek amit lehet testreszabni?

    A témádat meg rájöttem nem igazán tudom még értékelni, mert mivel még új az egész felület, nem érzékelem belőle a finomságokat, csak azt, hogy más színű :DDD :P

    [ Szerkesztve ]

    we all deserve a bit of luck.

Új hozzászólás Aktív témák