Új hozzászólás Aktív témák

  • fisi

    senior tag

    válasz Urna #13888 üzenetére

    Nem tudom hanyadik AMD Ryzen konfigod ez, de a 3000 szériától ezek ilyenek.
    Ha Ryzen balanceden van az energia a sémád- boostolgat mint a barom oda- vissza, azért is látsz nagy hő ingadozásokat. HA csak bögészel, akkor is állandóan 50 fok a proci? A teljes loadnál is van cpu dióda, ami nem ugyanaz mint az összesített,mondjuk nekem X 62 vel 67- 70fokon megállt az 5900 x, de van olyan főleg Epic- es játék aminek a menüjében el tud ugrani a cpu dióda 89 fokig, ettől még az összesített olyan 77 fok,és ezek általában pillanatnyi értékek ám, tehát nem állandóan megy annyin!!!
    Szóval nem biztos hogy rossz az AIO- de én is most cserélem majd a rendszert egy Enermax Liquimax III 360- ra, szerintem ezekhez a procikhoz az x 63- 63 kicsit kevéske már, demajd akkor mondom biztosra, ha amazt majd leteszteltem, lehet nem lesz különbség vele.
    Jah- én paszta helyett pedig a Thermal Grizzly Carbonaut lapkáját használom, állítólag ez szarabb mint egy paszta, hát nem tudom... :F

    Másik- én azt szoktam csinálni, mivel csend mániás vagyok, hogy készítek egy olyan energia takarékos sémát- ahol a proci teljesítményt leveszem max 99%- ra, így nem boostolgat, és a hőfokok 38- 40 fok max. körül mozognak. Csak játékra stb., rakom vissza aRyzen balancedet.

Új hozzászólás Aktív témák