Új hozzászólás Aktív témák

  • Urna

    tag

    válasz smiti #13889 üzenetére

    Megtörtént a kis lazítás, nem mondom hogy szuper teljesítmény változással, de valamit talán hozott ( vagy placebo mert már nagyon szeretném ha jól menne).
    fisi
    Első Ryzenem , sőt első AMD-m, nem gyakran váltogatom az asztali cuccokat. Energiasémából ( ha a Win energiagazdálkodós dolgora gondolsz csak hogy ugyanarról beszélünk-e) nekem nincs "Ryzen balanced", a régi hármas van: Telj. centrikus, kigyenesúlyozott, enegiatakarékos. Böngészés közben 39-43 között mozog, és Aida mellé a HWiNFO64 szerint a CPU Die is 90-en van stresstest alatt.
    A 99%-os dolgot pedig köszi, azt szerintem máris megcsinálom úgy tényleg ki lehet köszübölni az ugrásokat.

    Ezek mellé nem tudom még mindig hogy akkor igazából kell-e nekem a hűtő maga ( még vissza is küldhetem), nem tudom hogy milyen alternatíva lenne megfelelő. Valahogy többet gondoltam ettől ( igaz keveset is olvastam utána).
    Ugyanis egy viszonylag gyengébb játék (War Thunder) mellé is ordít a hűtő, 20 % kihasználtság alatt.. Konstans 16-19 körül megy a cpu játék közben , a hűtő meg turbinákat megszégyenítve tartja épp 70 fok alatt. Tudom még az értelmes fan-curve és a pump is hátra van hogy jól be legyen állítva de ez ezen a ponton nem hiszem hogy akkora váltás lenne ami változtat lényegeset a helyzeten.

    S10 + Galaxy Watch 3

Új hozzászólás Aktív témák