Új hozzászólás Aktív témák

  • blu79

    addikt

    Sziasztok, rég jártam erre, hát eljött az idő , le kellett cserélnem a Tritont , közel 5 és fél év hibatlan használat után , decemberben elkezdte megadni magát , elkezdett csöpögni ritkán de csöpögött aztán az utóbbi időben egyre jobban ... :(
    Már decemberben megrendeltem a Deepcool Castle (240ex) aio-t de csak most üzemeltem be mivel házcsere is történt Lian Li O11 Dynamic :)
    5Ghz-en hajtom a 9900K-t 1.265v , a Tritonal Cinebench r20 alatt 84 fok volt a legmelegebb mag , játekok alatt néha felugrott 63-4 fokra de átlag 55fokos volt játektól függően , a radiátoron 4db venti volt push pull-ba.
    A Castle-val cinebench r20 alatt 85-6 fok a legmelegebb mag , játékok alatt neha felugrik 57-8 fokra de átlag 52 fok , fura hogy teszt alatt rosszabb de jatékok alatt jobb a Castle , itt csak 2db venti van ami push-ba van , ha 4db ventit tennék akkor javulna e valamit a hőfok?

    Majd idővel más ventik lesznek :). Amúgy tetszik ez a Castle , de ebbe a házba épített víz illik, közeljövőben lehet az lesz :)

    ¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »

Új hozzászólás Aktív témák