Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz SirCsimbók #28619 üzenetére

    Örülök, ha bővíthettem ismereteidet- kezdőként! :)

    Van még jó pár disztró, ami kezdőknek ideális, de most feleslegesen bombáztalak volna ezekkel, ha ezt a két népszerű disztrót kipróbáltad, úgyis rengeteg infót összeszedsz ezekről, no meg ide bármikor visszajöhetsz segítségért bármivel kapcsolatban, mert abban biztos lehetsz, hogy jó pár kérdésed lesz még!
    Mindenképp olvasgass, keresgess itt, ha problémád van vagy tedd fel kérdésként, ha elakadsz!
    Kezdőként én is jórészt itt kaptam segítséget közvetlenül és linkekben is, mikor nekibuzdultam, nem is gondoltam, hogy nyoma sem lesz a gépen a Windoznak! :)
    Az asztali kezelőfelületeknél én nagyon kezdőként a Cinnamont használtam elsőként, MINT- el persze, de már kezdem a KDE próbálgatását is egyre jobban, előbbi jól összerakott szép kezelőfelület, szinte hozzá se kell nyúlni, utóbbi már rengeteg beállítási lehetőséget ad. Nem akarlak befolyásolni, de én még látok kezdő szemmel. Sokan mondják majd nagy tapasztalattal, hogy a KDE teljesen egyszerű, de Ők már gyakorlottak. Az Unityt meg úgyis eldöntöd Te magad, hogy tetszik- e, megosztó eléggé az a DE. :)

    Sok sikert a kipróbálásukhoz!

    (#28621) tvamos
    Simplicity 13.10 non PAE kernel egész jónak tűnik, próbáltad már? Az új ma/tegnap? jött ki, nem tudom az jó- e non PAE- ra!?

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák