Új hozzászólás Aktív témák

  • Sianis

    addikt

    válasz doc #3418 üzenetére

    Én UHU-val akartam kezdeni. Már az elején belefutottam két csúnya hibába és nem is volt menekvés belőle.

    1: A grub-bal szerelt telepítő cd nem képes korrektül működni a külső USB-s meghajtókkal, így nem lehet telepíteni. Sok sok levélváltás után, megcsináltam a saját isolinux-os verziómat. Telepítő elindult, de az UHU telepítőjében volt valami bug ami egy idő után panaszkodott, hogy nincs meg a lemez. Itt is sok sok levél született, de változás semmi. Mondták, hogy legközelebb kiadás előtt szóljak, akkor segítenek. Megtettem. Ígéreteken kívül semmi más nem változott. Azóta is úgy áll a dolog, pedig én megtettem amit felhasználóként meg lehetett tenni.

    2: Ezekből és külső forráskoból összraktam a képet, hogy UHU-ék úgy fejlesztenek ahogyan akarnak, nekik jól esik. Nem igazán fogadják el ha valami rossz, maradnak annál amit ők helyesnek hisznek.

    Röviden összefoglalva furcsa az egész. Ingyen elérhető, közöségileg támogatott rendszer, de valahogy mégsem érzed úgy, hogy túl sokat adnának a véleményedre.

    Ahogy doc is mondta Egmont távozása után meg még furcsább a helyzetük. Vele is sok levelet váltottam, ő segítő készebb volt, de vele sem értem el igazi eredményeket, pedig komoly terveim voltak aziránt, hogy márpedig ha Linux akkor magyar disztrót használjak.

    Sianis

Új hozzászólás Aktív témák