Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #95488640 #52783 üzenetére

    A kezdők desktop disztróihoz képest azért elég sok ördöngősség van a Debian telepítésében. :D Én emiatt nem is ajánlottam soha totál kezdőknek, később már viszont kifejezetten javasolt, mert tanulni csak Debian telepítésből és használata mellett lehet igazán.

    Két napja is feltelepítettem, de semmi logikát nem találtam benne, hogy a firmware-ket nem rakta fel és így nem futott csak szoftveresen a Cinnamon. Illetve először még úgy sem, de Debiannal kedvencem a black screen. :D

    Winesként az első háromban benne volt a Debian telepítése 2013 év végén, na az szívás volt rendesen, még a hálókártyát sem volt hajlandó felismerni, úgy próbáltam utána olvasgatni a Wint használva totál kezdő Linuxosként! 2 éve meg a hanggal voltak problémák, de amikor már minden működött, akkor viszont kinyírhatatlan volt, pedig próbálkoztam rendesen, az összes repót használtam a frissítésekhez váltogatva, természetesen a LMDE-repót is.

    Tervezek majd disztribúció bemutatókat, ha nyilván nem is mindent, de mondjuk a népszerű TOP 10-et.

    Ez szuper, majd jelezd itt léci, ha megjelenik egy új bemutató!

    Az összefoglaló remek lett, köszi. Nem is kell ennél több. Csak semmi hivalkodás. :)

    Köszi, szerintem se a csili-vilin múlik, bár a mobilos Összefoglalókat látva néha megirigylem azok kinézetét!

    (#52789) sh4d0w

    Nyilvánvaló, de sosem gondolok erre, csak későn. Úgy voltam most is, hogy 32 GB-os pendrive-on elfér a normál telepítő is, de most már megvárom a 9 normális változatát és azt netinstallal csinálom, köszi!

    [ Szerkesztve ]

    új Samsung 980 1TB SSD 24eft 0TB írás, gyártói garancia

Új hozzászólás Aktív témák