Új hozzászólás Aktív témák

  • Alveus

    tag

    Sziasztok

    Szeretnék teljes egészében átállni linuxra, de egy program ebben megakadályozz, még hozzá az Abev (ANYK istencsapása szar). Maga a program feltelepítése nem gond, de a működtetése már igen.
    - 8-as java, tökéletesen fut, tud nyomtatványt letölteni frissítést stb. DE! amint egy meglévő nyomtatványt szeretnék megnyitni, azonnal lefagy a program.
    - 11-14-16-os java ugye azzal először meg se nyílik csak ha módosítjuk a "...start" fájlt, ez meg is történik. Akkor látszóleg minden működik, megnyitná a már létező fájlokat, de úgy érzékeli, hogy nincs fent a megfelelő számú nyomtatvány (függetlenül attól, hogy fel van telepítve), letölti netről. -- Letöltési hiba: jelenleg a Nav szervezet nem publikál a 2158 nyomtatványból legalább 4.0 verziószámút--. Ha manuálisan telepítem a nyomtatványt, akkor nem érzékeli hogy fent van, még akkor se ha látom a listában, mindenáron telepíteni akarja. Ha meg üres nyomtatványt nyitnék akkor ezt a hibaüzit kapom: A sablonhoz nincs szervezet.

    Találtam neten, hogy másnak is volt ilyen gondja, de sajna nem írták le a megoldást, csak annyit hogy összehozta. Valaki légyszi segítsen, hogy ez a fostalicska szar működjön, köszi

Új hozzászólás Aktív témák