Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Gabreszo #18020 üzenetére

    Nyitni mindenképp meg kell néha.
    Elvileg számítható lenne, hogy milyen időközönként érdemes megnyit, míg stake-el (minimum coin age, ami a stake-eléshez kell, valamint az összes létező stake-mature coin, ami ténylegesen stake-elni akar majd abban az időszakban, blokkidő, stb, -> igazából csak akkor számítható viszonylag pontosan, ha folyamatosan fut nálad egy full node és írsz egy programot, ami elemzi a blokkláncot; hacsak valaki más el nem lát ezzel az információval, pl. egy fejlett block explorer egy API-val, de még akkor is lesz benne némi véletlenszerűség).
    Ez inkább bányászatra hasonlít (lényegében az is), mint kamatozásra. Ha amúgy is van géped, ami sűrűn üzemel online és nem zavaró a tárca erőforrás igénye, akkor egyszerűbb folyamatosan nyitva hagyni.
    Leginkább pedig talán érdemesebb néhány rendhagyó kivételtől eltekintve egyáltalán nem kínlódni a stake-eléssel (vagy ennek más bőrbe bújtatott változataival).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák