Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Vektast #48033 üzenetére

    A bányászat más tészta, mint a vétel: nagyon egyszerűen ki tudod számolni, hogy a lopott áram mellett megéri-e még bekapcsolva hagyni a riget, vagy ideje körülnézni, h mennyiért lehet elpasszolni a karikat használtpiacon, mielőtt jön a tömeg. Amíg havi 5$ tiszta profit van egy működőképes rx 580-on, addig nem fogják kihúzni a konnektorból - és persze a kibányászás pillanatában azonnal USD-re váltják a termést.

    #48034: Ez egy érdekes téma! Egy nyersanyag ugyebár attól nemhogy nem értéktelenedik nullára, hogy gazdaságtalan lett a bányászata, hanem akkor épp elér egy erős támaszt - ugyanis lecsökken a kínálat. Kriptóknál ez teljesen másképp van, ugyanis a bányászat maga adja a használhatóságot, mivel pont a bányászok számolják a tranzakciókat. Ergo, olyan ez, mintha az olajbányászat beszüntetésével a benzinkutakat és a benzines-dízeles autók (használat) gyártását is beszüntetnénk - ettől bizony az olajár ténylegesen durván a földbe állna.

    2000$-os árfolyamot se tudok elképzelni sokáig, az valami nagy pánikban lehet csak.: nem az eladó mondja meg az árat egy személyben, csak akkor marad efölött az ára, ha lesz rá kereslet. Ha nincs kereslet, akkor simán becsődölhet az egész. Persze, azt el tudom képzelni, hogy 2000 (1000...) vagy vmi 0 közeli szám a két lehetséges alternatíva, és közte nincs járható út.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák