Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz kivlov #28644 üzenetére

    Ha nincs digitális aláírás, akkor eleve háklisabb lesz és ha ehhez társul, hogy alacsonyabb szinten akar valamit matatni, akkor bizony kérdezni fog, de ebben az esetben is beállíthatod úgy, hogy csak egyszer kérdezzen (ami gyakorlatilag lehet kettő is, mivel adott esetben kérdezhet a tűzfal és a defense+ is).

    Két tesztet említettem, az avtest.org-ét, amit nem szeretek, mert kevés mintát használnak, de legalább 0. napi kártevőkkel is tesztelnek, és a pcmag-ét, ami megint csak nem a szívem csücske az alacsony mintaszámok miatt, de legalább ők is kiteszik a programokat 0. napi cuccoknak. Ahogy láthatod, egyik helyen sem szerepel rosszul az av rész, de ez nem lényeges, mert csak a valódi életben, éles helyzetekben mutatott teljesítmény és képesség számít.

    Arról is lehetne beszélni, hogy manapság az adatbázis alapú felismerés mennyire nem tartozik a legfontosabb képességek közé, többek között azért, mert a naponta megjelenő új kártevők és azok különböző variánsai akkora számban árasztják el a világhálót, hogy a leíró kódjaikat nem lehet ugyanakkora ütemben berakni az egyes adatbázisokba, de erről is már rengeteg szó esett itt, ebben a topikban is, ezért a megelőzés, a proaktivitás felé tolódik el a védelmi stratégia/stratégiák gerince...

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák