Új hozzászólás Aktív témák

  • stingy2

    senior tag

    válasz lutiy #29862 üzenetére

    nálam többek között a noscript, adblock plus, trafficlight van a böngészőben. olvastam már h az adblock+ valakinél lassítja az oldalak betöltését, én ezt nem veszem észre (ssd+16gb ram). ezekkel a bővítményekkel nálam annyi a lassulás, h a cyberfox indítása után nem 0,6-0,8 mp kell a kezdőoldal betöltődéséhez, hanem kb 1,5 mp, utána viszont netezés közben már nem tapasztalok lassulást.(igaz, feltettem a tweak network-t is)
    ezen kívül még 2 bővítményt használok, de azok nem biztonsággal kapcsolatosak.
    ghostery-t vlamikor kipróbáltam, de le is szedtem gyorsan.(már nem tudom miért)
    a böngésző beállításaiban szoktam még módosítani, h biztonságosabb legyen: beállítok mester jelszót,az adatvédelem meüben beállítom, h ne kövessenek a weboldalak, valamint mindig törölje az előzményeket, cookie-kat stb. a böngésző bezárásakor.
    a beállítások/speciális/tanúsítványok/érvényesítés menüben bejelölöm a következőt:"ha a kapcsolat az OCSP kiszolgálóval nem jön létre, akkor a tanúsítvány érvénytelenként kezelése". ezt főleg a hamisított tanúsítványok kiszűrése miatt szoktam.
    ezen kívül a cyberfox-nál is beállítottam az emet védelmet, ezzel csökkentve az esélyét egy esetleges 0-day sérülékenység kihasználásának.
    ...és ez még csak a böngésző védelem... :D

    INTJ

Új hozzászólás Aktív témák