Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    Tegnap feltettem a Bullguard trial verzióját, most próbálgatom, hogy mennyire hatékony és mennyire van csendben, aztán ha beválik, akkor majd váltanék... (60 napos a trial, remélem karácsonykor lesz valami akció, mint ami volt/van Halloween kapcsán is. Apropó, ilyen akciókról hol lehet tudomást szerezni, mert a Bullguard saját oldalán nem is találtam.) Egy kérdésem lenne azokhoz, akik használják.
    A tűzfal felugró ablakait ki lehet valahol kapcsolni? Nem kell tudósítania, hogy valami engedélyt kapott a csatlakozáshoz, elég ha csendben teszi a dolgát.
    A másik, hogy ha fenn van a Bullguard Internet security csomagja, akkor a Windows beépített tűzfalát kikapcsolhatom, vagy az sem baj, ha az is bekapcsolva marad?

    Emsisoft-tal kapcsolatban: írtam nekik emailt, mert én tavaly vásároltam meg 3 éves licenc-szel az Internet Security-t, ami akkor anti-maleware-ből és online armor-ból állt. Itt tudtam meg, és ezúton is köszönöm, hogy azóta integrálták a két terméket, ezért is írtam nekik. Még aznap válaszoltak, és a saját emsi-s fiókomban egyesíteni tudom a két termék kulcsát, és az így kapott egy darab kulccsal az eredeti licenc lejáratáig használhatom az új IS-t, csak persze le kell szedni az előzőt, és feltenni az újat.

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák