Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Ra's al Ghul #38356 üzenetére

    Üdv szép és jó dolog az autopilot mód, ami értelemszerűen annyit tesz, hogy saját maga dönt azaz nem értesít bármilyen műveletet is végez a vírusírtónk a gépünk védelmében.. Namármost egy nagyon tudatlan felhasználó esetén ez jó dolog - feltéve ha van azért egy "renszergazda" aki hébe-hóba ránéz a gépre. Ugye az ilyen user kattingat össze vissza és esetleg csak annyi tűnik fel neki autopilot módban, hogy valami extrém böngtészőcsatolmányt hiába akar megnyitni nem tudja - mert ugye az autopilot mód érzékeli pl. a zsaroló háttértár titkosító dolgot- és megúszták az adatai - mert ha pl. kérdezne a vírusírtó talán még engedné is lefutni a csatolmány tartalmát.
    DE HA TE nem akárhova kattingatós user vagy és mielőtt kattintassz elolvasod hogy ugye mit is akar közölni a víruskergetőd akkor SIMÁN ELÉG A USER mód vagy mifene ami ugye jobb esetben mielőtt egy vírust blokkol kérdez - persze ha épp nem vagy a gépnél nincs gond mert karanténozza és valami gebasz van akkor belesel a karanténba - ugye sokan ezt sem találnák meg ha te igen akkor simán jó a user mód. Remélem nem voltam túl fárasztó.

    A kérdez mielőtt törli dolog főképp akkor hasznos mikor egy ősrégi megbízható programodat nem ismeri fel a víruskergetőd de te biztos vagy benne hogy okés, és ugye rányomhatsz hogy engedje lefutni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák