Új hozzászólás Aktív témák

  • tpeter77

    addikt

    válasz Creepy #42992 üzenetére

    Néhány saját tapasztalat.

    Avast = ez terheli legkevésbé a gépet. Az elemzés sokáig tart, de csak 30%-ig hajtja ki a cpu-t, a vírusirtás 50% körül terhel.
    BitDefender = biztonságos, viszont kicsivel jobban terheli a cpu-t (30-80% közt).
    Comodo IS 8.4 = Ezt most tesztelem, Kicsit lassítja csak a gépet, köszönhetően az intelligens a CPU használatnak: elemzés és irtás közben sem terhel nagyon, de ha mást csinálsz a géppel, visszavesz a cpu használatából.
    Emsisoft IS = Jelentősen megnöveli a boot időt és lassítja a gépet. Lassan elemez (közben 20-50% a proci terhelése), és nagyon sokáig tart a vírusirtás (mert csak 10-30% közben a CPU terheltsége). Sokrétű védelmet nyújt és nincsenek felesleges ablakok.
    Eset ESS9 = Észrevehetően növeli a boot időt és kicsit mindig fogja a gépet. Elemzés és vírusirtás közben 100% a cpu, de gyorsan töröl, viszont vírustalálatnál ablakokat dobál.
    F-Secure IS = Víruselemzés és irtás közben belassítja a gépet (30-90% cpu), és mellette az internet alig használható. Nagyon sokáig tart a vírusirtás, közben rengeteg értesítést dobál, ami zavaró.
    Kaspersky TS = Gyorsan ellenőriz, de lassan irt - mindeközben 100%-os a cpu, semmit sem lehet csinálni a géppel.

    Egyelőre még nem tudom a Bitdefender/Comodo a jobb választás. Korábban biztonság terén azt írtátok, a Bitdefender nyújt jobb védelmet.

Új hozzászólás Aktív témák