Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz ALFA #45808 üzenetére

    A válaszod kötekedő és destruktív. Ehhez mérten válaszolok rá:

    Nem azt írtam, hogy a Windows sérthetetlen, vagy olyan rendszer lett amit nem lehet megfertőzni! Azt írtam, jelentős fejlesztéseket tettek amivel igen csak biztonságos lett! És ez így van!

    A tesztelésed, nem releváns. Szándékosan bármilyen rendszert meg lehet fertőzni.
    Az meg, hogy melyik vírusirtó mit talált meg, megint nem releváns. Tudod pontosan, hogy hány darab és milyen vírust tettél a gépekre?? Szerintem nem. Az tény és való, hogy különböző termékek felismerése más-és más, de nagyon drasztikus eltérés csak pár kivétel esetén mutatható fel.

    Úgyhogy egyszerűen HÜLYESÉG azt leírni, hogy bármelyik vírusírtó is tökéletes védelmet ad - ez csak az idióták boldogsága, akik örülnek, hogy a program azt írja ki, hogy nincsen semmi baj.

    Ezt inkább nem kommentálom, mert nem értetted meg meg azt amiről fentebb többen beszéltünk. A saját véleményed alapján meg kikérem magamnak és mások nevében is, hogy idiótának titulálj a saját hozzánemértésed miatt!

    A linuxot szerintem ne hozd fel a pár %-os elterjedtségével. Ha olyan kiváló rendszer lenne minden tekintetben, akkor ma jelentős részesedése lenne az operációs rendszerek piacán, amit mint tudjuk nem így van. Van rá is vírus, de számszerűleg igen csak kevés, mivel nem "éri" meg rá fejleszteni. Nem célközönség. Minden rendszert fel lehet törni és minden rendszernek megvan a maga gyengesége ami alapján lehet rá vírust készíteni.

    Bármennyire is nehéz elfogadnod, neked vagy másnak, a vírusmentes környezet egy gépen több összetevős tényező és nagyban függ a felhasználótól! Javaslom, olvasd el az első hsz.-t ott le van írva, hogy egy felhasználónak miket érdemes betartania!
    Többen vagyunk itt akik évek óta semmilyen fertőzéssel nem találkoztunk. Ez nem azért van, mert nem használjuk a gépünket, vagy nem fogható arra, hogy x,y terméke nem ismer fel egy vírust és nem jelez vagy tisztának titulálja a gépeinket!
    A biztonság nem hamis képzet! Tenni kell érte tudatosan.

    Azt meg csak úgy finoman javaslom, hogy a kötözködő és szándékosan destruktív megjegyzéseidet szerintem hanyagold. Ha építő jelleggel nem tudsz hsz.-t írni, akkor a nettó hülyeséget ( a te szavaiddal élve) ne terjeszd. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák