Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz SityiSXT #52010 üzenetére

    A reklámszűrés manapság már biztonsági kérdés is. Hiába nem egy kétes honlap és hiába nem zavaró a reklám, amikor BBC és New York Times olvasástól, ha a 3rd party advert hálózaton keresztül malware került ki.
    PH lapcsaládot én is white list-re teszem. És nem is zavaró a reklám ahogy itt csinálják. Google keresésben nem szűröm ki az Adguard által megbízhatónak vélt találatokat, egyébként is ugyanoda vezet legtöbbször ahova mennék.
    Viszont a honlapok döntő többségétől rákot kapni az autoplay videókkal, ocsmány körömgombák, sok clickbait bullshit, pop-up és pop-under ablakok és zabálja az erőforrást, sávszélesség mellett most már CPU zabáló bányász reklámok is vannak. És hányszor volt olyan betöltesz egy főoldalt, kattintani akarsz egy linkre de a reklám betöltése elcsúsztatja és máshova navigál az ember. Ráadásul nincs bizonyítva a reklámok és vásárlás hatása, főleg amikor a hatékonyságuk olyan veszel pl. egy mosógépet és a követő sütik miatt két év múlva is mosógép reklámokat tolnak neked.

Új hozzászólás Aktív témák