Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz _Atesz #60790 üzenetére

    Nálam alap, hogy mivel van "ingyenes" védelem (az Avast esetén pl. adatokkal fizetünk, vagy a beta tesztelésért, a Defender esetén pedig az Oprendszer megvásárlásával szerzünk jogot) ezért ezt választom és az utóbbi időben mivel az Avast elvérzett ezért csak az egyedüli talpon maradt versenyzővel foglalkoztam: Kaspersky Free ennek is Cloud verziójával amiben több beállítás is fel van oldva ami a sima Kaspersky Free-ben nincs de sajnos ez is elvérzett:
    - a fő oldalán ajánlgatja a Password-ös cuccát
    - a Firefox-ba úgy települ egy kiegészítője, hogy nem lehet törölni maximum csak letiltani lehet
    - a szintén kéretlenül települő KSN is csak zavaró momentum amit kb. a telepítés után első gép restart után törlök is de jobb lenne ha már nem is települne hanem opcionális lenne.

    Van még két ok ami inkább szubjektív és nekem nem tetszik:
    - hiányolom a magyar nyelvet ha már megcsinálták a sima Kaspersky Free-nek tovább vihették volna a Cloud-ra is- tudok annyira angolul, hogy nem probléma csak jobban szeretem ennyi
    - nem tetszik ez a patch-elős megoldás és hogy magyar nyelven csak a magyar oldalról letöltött települővel települ, ebben sokkal jobb az Avast: a fő oldaláról letöltöm és egyből magyarul indul a telepítő és mindig amikor csinálnak egy új kiadást akár azt is telepítheted.

Új hozzászólás Aktív témák