Új hozzászólás Aktív témák

  • Butcher-HUN

    senior tag

    Sziasztok! Mióta megjelent a NIS 2012 mindig is ki akartam próbálni hosszabb ideig. Nálam valahogy soha sem jött össze, vagy lustaság, vagy éppen másik vírusirtót teszteltem / használtam és azért nem került rá sor. KIS 2012 3 gépes licencből 2 már foglalt és a harmadikat az öcsém laptopjára terveztem. Mivel nála pont most volt Win 7 reinstall így gondoltam össze kötöm a kellemest a hasznossal és mielőtt felraknám nála a KIS 2012 előtte letesztelem a NIS 2012 ( 30 napos ). ;] Fel is raktam lefrissítette magát szépen kapott a gép egy restartot és a legfrissebb verzió fut: 19.2.0.10.
    Jelenleg alapbeállításokat használok egyedül annyit változtattam meg hogy a Beállítások/Számítógép/Valós idejű védelem/Rendszerindítási védelem engedélyezése/ Normálról, Agresszívre tettem. [link]
    A kérdésem az lenne az alapbeállításon túl érdemes állítani valamit?
    Hova rangsorolnátok pozíció szerint a KIS 2012 elé avagy mögé?
    Aztán ha szűkíteni akarom a kört az első 5 legjobb védelemben melyik helyen lehet? Melyik vírusirtók vannak benne az első öt legjobban?
    Ezekre a kérdésekre keresem a választ igazából. Olvastam több oldalt is, de vagy elfogultak voltak vagy pedig semmi hasznát nem vettem az írásuknak.
    Néztem még youtube-on is teszteket, de azokra nem lehet alapozni hiszen többségük szintetikus teszt.
    A hétvégén nem leszek gépközelben ha minden igaz, de igyekszem valamilyen wifi kapcsolatot keresni és akkor megtudom nézni a válaszaitokat amit előre is köszönök.
    További kellemes hétvégét mindenkinek! :R

    Butch.

    [ Szerkesztve ]

    ✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔

Új hozzászólás Aktív témák