Új hozzászólás Aktív témák

  • gianone

    őstag

    válasz diegho #104565 üzenetére

    Most ugye arról beszélünk, akinek ilyen van. Nem arról, hogy a telefonért kössél ilyet. Egyébként meg Magentában integráltként nem is annyiba jön ki, a plusz akciós és nem akciós szolgáltatásokat, kuponokat nem is számolva (nyári korlátlan net, 5000 Ft-os tartozék kupon, korlátlan TV GO forgalom, wifi fon stb.). De a Next S már csak 6490, és azzal is csak 30 rúgó. Itt is havi 2000 forint kb az engedmény, tehát már mintha 4500 volna és vesz egy független.

    Rengetegen vesznek sima Next M-re is telefont, mert nem számolják bele a havi 4 rugót, amit kicsengetnek pluszban, 96000-et, a telóért. Na ez a nettó hülyeség.

    Az a 3400 forint jól hangzik, voltam több flottában is. kb. ennyi volt az előfizetés, de a korlátlantól rohadt messze volt. Szerencsés vagy. Egyébként én sem fizetek többet, de nem is telefonálok sokat, inkább netezek. Viszont van a családban, akinek simán megéri a korlátlan csomag 10000-ért, mert előtte többet fizetett. Ráadásul bevíve Magentában ténylegesen nem is ennyi, mert összesített számla kevesebb, mint a csomagok külön.

    Szóval azért simán megérheti a telefonálási szokások függvényében. Ha eleve megvan a csomag, akkor egyértelmű a helyzet.

    [ Szerkesztve ]

    Nokia 1610i Huawei Nova

Új hozzászólás Aktív témák