Új hozzászólás Aktív témák

  • gianone

    őstag

    válasz Ájvé #104894 üzenetére

    Amazon mindig is olyan volt, mint Ebay, azaz piactér is. És természetesen árul maga is. És igen, az a kereskedőktől függ, szállítanak-e ide.
    Viszont Amazon meg alapesetben szállít Magyarországra is természetesen, rendszeresen vásárolok. Az a kivétel, ha nem. Pl. click and collectes akciós cuccokat nyilván nem. Tehát Kindle-t is hozzák, csak a speciális akció nem vonatkozik rá, ideig minimális erőfeszítéssel eljuthattál volna. A Fire-t valamiért nem, a E-readert, Paperwhite-ot igen.

    A telefon jellegéből adódóan nem vásárolok naponta, így nem ismerem a kisebb boltokat, ezért mondtam, hogy Amazon anno küldött nekem címkét Moto G-hez. Mondtam a legnagyobb ruházati boltot is, ahonnan 7 éve vásárolok. A napszemüveges webshopok szintén így működnek. Leginkább futócuccokat veszek rendszeresen, Fb-csoportom is, és eléggé gyakori a free return.
    EU-s webshopon meg nyilván azt értem, hogy az Unión belül működnek, tehát nem kell se ÁFA-t, se vámot fizetni.
    De ugye az egész onnan indult, hogy kolléga bukott 4700 forintot, amire mondtad, hogy ez mindenhol így van. Én erre reagáltam, hogy nem kell így lennie.
    1. Sok helyen van free return.
    2. Ahol lehet Paypallal fizetni, oda meg Paypal vállalja át elállásnál is, nem csak hibás teljesítésnél.

    Ennyit állítottam, se többet, se kevesebbet. Egyébként meg előre érdemes tájékozódni, viszont bátran lehet rendelni gyári garis EU-s boltokból, mert vissza lehet küldeni. Különben meg ha nem is ingyenes, hibás cuccnál akkor is visszaadnák, de most nem ez volt a téma. Én UK-ból, Németországból és Olaszországból rendelek, és még mindig a pénzemhez jutottam. Máshogy működik, mint itthon. Szerencsére ritkán kell visszaküldözgetni, és sokszor akkor is inkább eladom, mert extra olcsón szoktam vásárolni, és ismerősök, sporttársak elviszik.

    [ Szerkesztve ]

    Nokia 1610i Huawei Nova

Új hozzászólás Aktív témák