Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyika007

    csendes tag

    válasz peter889 #106519 üzenetére

    Szia!
    Szerintem a fent említett Custom Romokat rá lehet dobni, a cyanogen pedig tartalmaz magyar nyelvet, de szerintem sok másik is. Itt találsz több infot a rootolás/flasheléshez:
    KATTANJ IDE

    Én azért nem veszem meg, mert szeretném, ha az alkalmazásaim a következő telefonomon egy ideig még frissíthetőek lennének, de GPS-nek szerintem is jó, max egy akkumulátort kell majd bele venni. Az viszont nagyon valószínű, hogy android 4.42-nél frissebb már nem lesz a készülékre.

    Következő szint androidoknál az 1gb ram + minimum dual core cpu, ezeken már elmegy a legfrissebb cyanogen, ilyet 12-13 ezerért már meg lehet fogni (leginkább szolgáltatófüggő ennyiért, de néha független is van). Ilyen modellek ebben az árban a moto G illetve a lenovo a2010. Ezek is még elég problémásak lehetnek, de a GPS-t a legtöbb tudja.

    Esetleg még elgondolkodhatsz Lumia telefonokon, az akksijuk nagyon jó, offline térkép sima ügy rá és nekem a GPS-el se volt bajom a 735-ön (2 éve van ilyenem, imádom, de egyszerűen nem portolják az applikációkat rá :(. Pedig nem játszani akarok rajta...).

    520-as verziót már 5-10e körül kapni lehet. Egy hátrányuk a Lumiáknak a windows rendszer, amikre már nemigen fejlesztenek alkalmazásokat, legalábbis a jóból mostanában mindig kimaradok. Ennek ellenére pl. GPS-nek szerintem ez is jó lehet, egy jó tokkal szintén strapabíró.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák