Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    Sziasztok !

    Szeretném lecserélni a jelenlegi telefonomat és a segítségeteket kérni. Megelégeltem a hülyeségeit :(((

    - Árkategória. maximum 10k - 50k de ha lehet nem muszáj elérni.
    - Használt vagy új? Mindkettő szóba jöhet.
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Mind három szóba jöhet a kérdés melyik érné meg jobban. Tmobilos vagyok már elég rég és sok pontom is van.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Best-buy.
    - Mire használnád? Alap funkciók : sms,telefonálás,stopper,számológép (GPS térkép :F ) Sok authenticatort használok (de nem egyszerre) ami jó volna ha lagg mentesen futna.Appok amiket szeretnék legalább elfogatható sebessége futtatni : steam,uplay,battlenet,discord,facebook. Videó,film,zene,játék egyáltalán nem érdekel.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Nem tudom mit jelent az hogy nyílt vagy zár op. rendszer a telefonoknál de nem igazán akarok sokat foglalkozni vele. Főleg nem rom(jól írom :F ) teleépítgetni stb..
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? U8655-1. Jelenleg ezt használom. Súlyra talán lehetne könnyebb de egyáltalán nem fontos. Számomra csak az a fontos amit leírtam hogy azokat az appokat probléma mentesen futtassa illetve az alapfunkciók működjenek amiket felsoroltam.
    (Pár éve kötöttem előfizut a Tmobilenál 5000hufért hozzám vágták. :DDD )

    Szívesen fogadok bármilyen modell ajánlást , teljesen nyitott vagyok. Szerintem de javítsatok ki ha tévedek nincsenek nagy igényeim jelenleg ennyi pénzért valahol 30ezer környékén számítok olyan darabokra amik megfelelnek az igényeimnek sőt még azért ennyi pénzért többet is kapok de lehet csak álmodozom :DDD

    Előre is köszönöm a segítséget ! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák