Új hozzászólás Aktív témák

  • mikej95

    aktív tag

    Nos a végét járja a nem épp mai 1/8G Jiayu G2F WCDMA telefonom. Még a kezdetek kezdetén vettem egy 1/4G változatot arról váltottam erre miután azt egy év használat után összetörtem és azt követően pár hónapon belül megadta magát - kicsit nekem is sikerült erre a folyamatra rásegítenem a végén. A mostanit anno aprópénzért be tudtam szerezni, mert már söpörték ki a megmaradt darabokat a raktárról.

    Szóval a léc nincs túl magasan.

    Alapvetően zenehallgatásra, netezésre használom a telefont, a kamera már bőven jó ha vállalható minőségű képeket csinál.
    Mindkét G2F-fel kifogtam 1-1 olyan példányt amiben megbízhatatlan volt a GPS, így mindenképp hazai garanciás telefon kellene és GLONASS biztos ami biztos, többet nem kockáztatnék.
    Újabb Android nem ártana rá (Marsmallow esetleg némi esély Nougat-ra frissítésre), biztonsági frissítésekre vevő lennék, főzött ROM-okat ki szoktam próbálni, szóval ez is előny. Persze mind egyszerre nem megy. :N
    2-3GB RAM lenne ideális, újabb android verziók amúgy is eszik rendesen, főleg amik tele vannak tömve extra szolgáltatásokkal.

    Amit eddig kinéztem:
    Vernee Thor 35K eustock-ról, 1 év gar, android 6.1, B20, stock android de ahogy elnézem van CM14 rá, pár hiba előfordulhat, de ott a hazai garancia (amíg fel nem rakom CM-et).
    Xiaomi Redmi 3S 2/16G szóba se jöhet, annyiba kerül most kínából mint amennyibe húgomnak fájt vámkezeléssel együtt, Redmi A4 az egekbe pumpálta az árát.
    Xiaomi A4 drágább mint a Thor, de bizonyított gyártó.

    Nagy gyártók hazai kínálattal nem vagyok képben és kínai telefonok közül is lehet elkerülte valami olcsóbb ár/érték bajnok a figyelmemet.

    Előre is köszönöm a válaszokat.

    Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'

Új hozzászólás Aktív témák