Új hozzászólás Aktív témák

  • RoBos

    senior tag

    Szeretnék néhány gondolatot megosztani a most telefont vásárolni szándékozókkal, h szerintem miket érdemes figyelembe venni mielőtt dönt az ember egy kb. átlagosan 100 eFt-os telefon megvétele előtt!

    1. Nyakunkon a Black Friday őrület, ez leginkább a kinti webshopoknál lesz mérvadó, de itthon is erről fog szólni minden nov. közepétől! Ezt érdemes megvárni az árak tekintetében mindenképp!
    2. Még az idén jó pár új telefon meg fog jelenni ami nem feltétlen a megvételüket jelenti, de a piacra kerülésük mindenképp hatással lesz a már kint lévő telefonok áraira (pláne BF akciók keretén belül)!
    Itt tényleg csak 2 telót szeretnék pl. megemlíteni ami még most novemberben fog megjelenni, a Realme X2/X2 Pro, és a Xiaomi Mi Note 10 (Penta kamerával) amik minden tekintetben nagyon jó vételnek tűnnek már most, hát még ha karácsonykor már akciózzák is őket!
    De a megjelenésük tuti hatással lesz a mostani SD730G/SD855-ös telók áraira! A Realme 6/6Pro is jön majd az X2/X2 Pro megjelenés után amik szintén Penta kamerával lesznek szerelve, de ezt csak megjegyeztem. De még sok-sok más gyártót is felsorolhatnék, mert szinte hetente jelentenek be új telefonokat tőlünk keletre!
    3. Még idén dec.-be bejelenti a Qualcomm az SD735-öt (és jön az SD865 is) ami szintén árbefolyásoló tényező. És akkor az 5G-s modemmel szerelt verziókról még ne is beszéljünk.
    4. 2020 szinte borítékolható, h az 5G-ről fog szólni, vagyis az idei telók 5G-s verziói szinte tuti, h mind kijönnek majd, függetlenül attól, h itthon még szinte sehol nincs az 5G, de van aki évekre tervez egy telefon vásárlást és ezt is érdemes figyelembe venni mikor kiad az ember akár 100 eFt-ot egy készülékért.

    Tudom, h ezeket alapul véve most sokan azt mondják kapásból, h ilyen alapon akkor sose vegyél telefont mert eltelik negyed/fél év, és elavult lesz a benne lévő technológia! Ezt én is így gondolom és biztosra is veszem, h így is lesz, mert egyszerűen olyan gyors a technikai fejlődés, h nem lehet velük érdemben ma már lépést tartani!
    De mindezek ellenére azt is gondolom, h vannak olyanok akik ezekre nem is gondoltak és jól jön nekik 1-2 ilyen jellegű megközelítés is mielőtt dönt az ember egy vásárlás előtt!
    Mindenesetre a legfontosabb tanács, h mielőtt vásárol az ember nézzen szét (a nagyvilágban is), h mik vannak jelenleg a piacon és legfőképp mi várható a közeljövőben amikor épp vásárolni szeretne, mert lehet, h érdemes várni akár csak pár hetet egy vétel előtt.
    Bocsi a kisregényért! :P

Új hozzászólás Aktív témák