Új hozzászólás Aktív témák

  • RoBos

    senior tag

    válasz Ájvé #146216 üzenetére

    Egyetértek az általad leírtakkal, nem is akarok belekötni, mert én is így gondolom javarészt a dolgokat mint te!
    De...
    Én se arra gondoltam, h az általam példaként megnevezett két készülék az a csúcskategóriára lesz hatással, hanem a közép ill. felső-középre.
    Én abból indultam ki, h az ebbe a topikba látogató emberek 2/3-a középkategóriába gondolkozik és a nem a 2-400 ezres telókba!
    Következésképp a többségnek igenis szempont szerintem, h milyen új középkategóriás telefonok jelennek meg a közeljövőben, mert azok hatással lehetnek azokra a telóknak az áraira amiket kinéztek maguknak! Gondolok itt a Xiaomi 9-es sorozatra (Lite, 9T/9T Pro, vagy a Note 8 Pro, stb). Ezeknek az árai biztosra veszem, h a BF ideje alatt lejjebb fog menni (kinti webshopokba garantált), és a Realme ill. Mi Note 10 megjelenése hatással lesz ezekre. Azon se lepődnék meg ha jó páran inkább ezeket vennék meg a 9T/9T Pro helyett pár hét múlva!
    Ami az 5G térnyerését illeti, már most tudni lehet arról, h a Mediatek biztosan, de a Qualcomm is ki fog jönni mid-range 5G-s SOC-okkal 2020 Q2-től, már csak a piaci igények és a felhasználói igények miatt is. Nyilván a csúcskategória az első, de a középben szinte garantálható a megjelenése. Arról nem is beszélve, ha már most arról beszélnek maguk a gyártók vezetői is (pl. Xiaomi) ha mához egy évre szinte eladhatatlanná fognak válni a 4G-s telefonok! Ezt csak azért jegyzem meg, mert aki több évre tervez, az kétszer is gondolja meg, h vesz-e most egy pl. tavalyi csúcskategóriás vagy akár idei csúcskategóriás 4G-s telefont!

    Én segítő szánékkal írtam le a gondolataim ezzel kapcsolatban, nyilván nem az a célom, h most akkor senki ne vegyen telefont, hanem ha vki nem gondolt ilyenekre amiket leírtam, lehet máshogy áll hozzá egy mostani vásárláshoz és vár még vele egy "kicsit"!
    Aki meg most akar, az úgy is meg fogja venni akárki akármit is ír ide le!
    És No offense én így gondolom. :)

Új hozzászólás Aktív témák