Új hozzászólás Aktív témák

  • ronda

    aktív tag

    válasz agabe #2103 üzenetére

    Most elolvastam. Köszi. (Talán túl hosszú és az elején át futva érdektelen volt abban a pillanatban, így átsiklottam fölötte.)

    Szóval Volán flottában vagyok már évek óta. Január óta használok androidot a havi 100 megás mobilnettel. Januárban egy galaxy ace-használtam, majd februártól a Ray-t. Mindkettőnél ment a netes voip. Majd július végén váltottam Iphone-ra és nem ment. A szifon pár nap után ment garis javításra, a SIM vissza a raybe és láss csodát megy vele (még mindig a 100 megás netről beszélünk). A szifon elkészült, kártya bele, voip nem megy, irány a Voda, azt mondja a csávó, a kisebb csomagoknál júli 1 óta a Voda korlátozza, lépjek át a havi 1 gigás csomagra. Megtörtént, de azzal sem megy. Ekkor már útban voltam kifelé, a Ray nem volt nálam, kipróbálni nem tudtam. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták hogy a flottásoknak elérhető összes csomagnál tiltják. Mérgemben visszaváltottam a 100 megásra. Most itt tartok. Csütörtökön érek haza, első dolgom lesz a kártyát átrakni a Ray-be és kipróbálni.

    Ja, és mindeközben, a "mobilnet külföldön" opcióval mindenhol az unióban vidáman használom a Skype-ot, a vibert, a nimbuzzt.

    (#2102) lsebestyen: meg tudnád kérdezni a haverodat, hogy milyen flottában, milyen netcsomagot használ?

    "Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

Új hozzászólás Aktív témák