Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.david94

    tag

    Sziasztok.
    Volt 1 Sony Ericsson Xperia X8-am, aminek elszállt a kijelzője. Amúgy is akartam már újítani telefon téren, mert már nem csak a kijelzővel voltak gondok, de ez mindegy is.
    Szóval új telefon kell. Nézegettem ismeretlen gyártó mégismeretlenebb telefonjait, majd a garancia hiánya vagy minimuma(1 év, vagy még annyi sem) valahogy elijesztett a dologtól, sokaknak bevált, elhiszem, de nem akarok 19-re lapot húzni.
    Akkor a tények: Android kell mindenképp. Az ár plafonja 30 Mátyásban álljon meg. Vagy kártyás t-mobilos, vagy független, de ez csak olyan boltból, ahol nem a saját szervízük a szerviz, meg ne német teló magyarosítva meg társai.
    Igy most T-mobilnál webshopból rendelve 28000-ért van kettő telefon, ami még azt mondom hogy jó is lenne, csak mégis az a gond, hogy nem tudom melyik legyen.
    Sony Xperia E
    HTC Desire 200
    áruk ugyan annyi, nagyjából ugyan azt tudják.
    De nem tudok dönteni. Xperia mellett szól, hogy eddig is Sony volt, több mint 2,5 évet lehuzott velem, pedig kapott a telefon rendesen. Aztán még az egyedi romok, XDA-n van pár, X8-se volt sokáig eredeti, működött is rendesen, de első műveletek egyike a rootolás amit elvégzek a telefonon, szóval ilyen téren az E jobbnak tűnik.
    A HTC viszont szebb, minőségibbnek tűnik, tartozékok. Aztán ott van még a kamera, ami azért jobb így első ránézésre.
    Hogy mire használom a telefont? Alapfunkciók(telefonálás, sms), netezés csakis operából, zenehallgatás, és navigáció, ami kb. mind előtt áll sorrendben, volt hogy 2 hónapig nem látott az X8 hálózati áramot, ez azt jelenti, hogy ment róla a navigáció rendesen, és jól is teljesített, egy bizonyos navigációs programmal, a rövid nevűvel. Tehát erre kell. De gondolom megy mind a kettő telefonnal a dolog.
    Szóval jöhetnek a tippek hogy mi legyen, én kiírtam magamból szerintem minden fontosat, döntésképtelen helyzetben vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák