Új hozzászólás Aktív témák

  • Laura2332

    újonc

    Sziasztok! Nagyon sűrgősen keresek egy új telefont magamnak! Tönkre ment a napokban a régi de imádni való ZTE Blade-m, egyszerűen kiöregedett és már leállt. Jövőhéten szeretnék venni egy új telefont, de nem tudom melyiket, mert mostanság sok megbízhatatlan telefon van. :F Ráadásul kicsi a keretem sajnos és az elvárások elég nagyok... A paraméterek vagy elvárások:

    -Új legyen mindenképpen, 1 év garanciával
    -Interneten rendelve vagy üzletben vagy szolgáltatónál vásárolva
    -T-mobilos vagyok így vagy t-mobilos vagy kártyafüggetlen
    -mivel sokat fotózok legalább 5 max 8 megapixelre lenne szükségem vakuval, videó készítés nem, de nézése fontos (a fotóknak nem kell a legjobb minőségűeknek lennie, csak szépen jelezze a fényképeket amiket pl letöltök és jó minőségűek)
    -nem ragaszkodok egy operációs rendszerhez sem, de az android amit ismerek így jó lenne inkább az.
    - zenét szoktam hallgatni, de nem hangszórón, így nekem inkább a jack dugó a lényeg, normál fülhallgató belemenjen, mint a blade-be is. Persze hívásnál fontos, hogy ne recsegjen sok hivatalos telefonálást intézek azon keresztül így ez is egy feltétel.
    - nem feltétel a dual sim
    -normál simes legyen, előfizetés nélkül, csak egy telefon egy összegben fizetve.
    -legtöbbször játékokra (amikhez már a blade kevés volt nagyon sokszor...) és internetezésre wifi-n keresztül használom, meg telefonálásra.
    -kb. 2-3 évre tervezem vele vagy annál hosszabb ideig.
    - Kiráz a hideg a Samsungoktól, a Sony Ericssonoktól és a Nokiáktól és az Alcatelben sem bízom. :U
    -flash player, 2 mag proci és 1 gb rammal kéne azért rendelkeznie szerintem, hogy zökkenő mentes legyen az összhang közöttem, a telefonom és a mindennapjaim között... persze az órajel is legyen ehhez mérten megfelelő...
    - micro sd kártyát fogadja el, nekem 4 gb van, majd nyolcat vagy 16-ot akarok venni későbbiekben.
    -Ezen kívül még annyi a vásárlással kapcsolatban, hogy vagy személyesen vagy házhoz szállítással lenne a legmegfelelőbb, azonnali kézhez kapás vagy 3 munka napon belül. Meg vagyok lőve nélküle. A töltés nálam nem gond, a napi töltőn lógás sem zavar, csak ne menjen tönkre az akkumlátor pár hónap alatt... USB kábel az mindenképpen kell hozzá nekem. Nem kell a legújabb modell, külsőben és elképzelésben nagyjából az : Allview P5 Quad, Prestigo Multiphone 5300 vagy mondjuk a Gigabyte GSmart Roma R2 , Wiko Cink Slim (kék színben tetszik nagyon) bár mostanába nem találok egy oldalt sem ahol megvásárolhatom.. Mindegyiknek a külseje tetszett meg nagyon (mivel nő vagyok ez az első észrevétel), a másik amiért tetszenek, mert nem tömegesen mutatják reklámokban, elég jó a tudásuk árukhoz képest, bár a kritikákat olvasva tényleg elbizonytalanodtam mindegyikben.
    És most ugrik a majom a vízbe: minderre összesen csak 55.000 ft-om van. :O Maximum + 2000 ft kiszállítással, de megbízható cégtől, mert persze online rendelésben sem bízom feltétlenül. EMag és Media Markt-on néztem eddig ezeket. Hát a többi szempont igazából már nem lényeg, fontos a teljesítménye mivel sokat írok és játszom vagy épp netezek rajta. Kifejezetten a nagy kijelzők tetszenek, a két kézzel használhatóak, azokon könnyebb pötyögni. Színesek is nagyon tetszenek kivéve a rózsaszín. Hát ennyi lenne, nagyon sokat írtam, elnézést kérek, de ha lehet minél hamarabb válaszoljatok, mert jövőhéten vásárolnom kell mindenképpen és félek rosszul döntök. :( Szóval várom válaszotokot, remélem nem túl későn kapom meg... :)) Szép napot! :)

Új hozzászólás Aktív témák