Új hozzászólás Aktív témák

  • ronda

    aktív tag

    válasz papa01 #7182 üzenetére

    Milyen kötöttségek vannak?

    PL a leg alapvetőbb:
    Minden a készülékre/készülékről történö másolásra az itunes-t kell használnod. Na jó.. A telelefonról a képeket és a videókat le lehet szedni nélküle is. De csak ezeket. És csak telefonról a gépre. Minden máshoz iTunes kell. Nincs olyan, hogy egy haverod felvesz egy jó videót vagy lő egy jó képet és átdobja neked. Bluetoothon semmit nem lehet küldeni/fogadni. Erre sokan azt mondják küldd át mélben. Na ja. Mikor sem fényképezés sem videó módban nem lehet felbontást állítani, elég nagy méretű fájlok születnek. Nincs mese, iTunes kell mindenhez!

    Ha a droidos telefonodon tartott zenéket videókat képeket nem a gyári megoldásokkal akarod kezelni akkor csak feltelepítesz egy appot és azzal nézed/hallgatod. iOS-en ha valamit nem a gyári cuccal akarsz nézni/hallgatni, akkor az app feltelepítése után a fájlokat az adott app alá kell másolni az itunes-al (van egy-két olyan app is amelyik kezeli a telefon saját mappáit is, de nekem azok mindig rendre összekevernek mindent).

    Jelzőhangok csak M4a formátumúak lehetnek. Ja, míg el nem felejtem: csak 30 másodperc lehet a hosszuk. Csak semmi mp3. Elvégre ez nem "közönséges" telefon!

    Van akinek hátrány a spec rendszercsatlakozó is.

    Az AppStore-tól minden szifon user el van ájulva, hogy micsoda minőségi alkalmazások vannak rajt. Szerintem semmivel sem különb mint a playstore. És drága! Kevés az ingyenes app.
    Hát elsőre ennyi.

    "Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

Új hozzászólás Aktív témák