Új hozzászólás Aktív témák

  • bepe79

    addikt

    Akárhogy keresek, nem találok az X5 PRO-hoz még csak hasonló hardware-el rendelkező telefont sem 29-35K HUF-ért. Nagyon szemezek vele, annyi kommentben ajánlottátok már, hogy megakadt rajta a szemem, és megnéztem a specifikációját. Nagyon baba. A Xiaomi és a Meizu az évekkel ezelőtti (X5 PRO-nál sokkal gyengébb) készülékeit (Mi2, MX2-3) adja kétszer ilyen drágán, az LG Spirit és az A3 egy vicc árban, úgyhogy lehet, hogy hónap végén veszek egy X5 PRO-t. Lenne egy-két kérdésem:

    - a hangminőség tényleg olyan kiváló, ahogy azt a topikjában egy kommentben olvastam? a hívott felet is krisztálytisztán lehet hallani, és ő is kristálytisztán hall engem?

    - van b20-as LTE modul, vagy b20 nélküli sima LTE modulja van?

    - a készülékház minősége milyen? Az eddigi Samsungjaim már a tok levételétől és felrakásától megkarcolódtak és nyomott hagyott rajtuk (a krómcsíkon), ez mennyire karcolódó anyag, pl. egy tok meg tudja ilyen szinten karcolni (szilikon / TPU) ?

    - a kijelző GG vagy sima plexi/üveg?

    Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

Új hozzászólás Aktív témák