Új hozzászólás Aktív témák

  • rayoliviero

    veterán

    válasz Vyndree #55017 üzenetére

    Áhh mi nem csinálunk ilyen profi képeket, én fényképezni se tudok. :DDD Soha nem állítok semmit fényképezéskor, nem is érdekel, auton van minden.

    Ennyi erővel amúgy vehetnék vízálló tokot a Nexus 6P-hez vagy iPhone 6-hoz is, mert ez a két telefonunk van. Mindkettő nekem bőven jó képet csinál.

    De mivel egy folyóban fogunk gyalogolni (Acheron folyó, Görögország), plusz még megyünk egy szigettúrára is, ezért félek venni vízálló tokot is, mert ha beleejtem a folyóba, akkor annak annyi, meg sem találom, még ha túl is élné a teló a tokban. De ha nem lesz más választás, kénytelen leszek megkozkáztatni.

    Vaterán van egy eladó, árul többféle vízálló gépet, 14-től 18 ezerig, ha azt beleejteném a folyóba, azt még meg tudnám emészteni. főleg a 14 ezrest. Ezért akarnék leginkább ilyen olcsó gépet venni.
    Nikon S32, S33 a gépek nevei: [link]

    De ha azt mondod, hogy teljesen használhatatlan egy ilyen S32 vagy S33, akkor elvetem az ötletet. Mert annak sincs értelme, hogy használhatatlan vackot vegyek.

    Ami még szóba jött, az az akciókamera: SJCAM SJ4000. De arra azt írták, hogy fényképezésre alkalmatlan. Nekünk pedig leginkább fényképezésre kellene, esetleg minimális videó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák