Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukipapa_rr

    tag

    válasz Kobe #64015 üzenetére

    Ebben igazad van, nem egy Revolut szintű UX.

    A kártyaművelet SMS-eknek egyébként fix díja van, havi 169,- így ez mondjuk engem nem nagyon érdekel. Ami vérlázító: kártya limit változtatás kb. 1 EUR, ez vicc.

    Részemről elosztónak használom: ide folyik be minden bevétel, amit aztán utalok tovább ingyenesen a megfelelő tároló számlákra, erre tökéletes. Kb. havi 1-1,2M-ig akár ingyenes KP felvételre is jó, mondjuk engem ez nem/ritkán érint.

    Még egy, mert emlékszem, kifogásoltad: a számlának ugyan egy tulajdonosa lehet, de kaphat korlátlan felhatalmazást másik ember is, tehát tévedés, hogy mindig ott kell lennie a tulajdonosnak. Szépen felhívták a figyelmemet, hogy így a másik fél akár le tudja üríteni a számlát. No problem. Elhalálozási rendelkezés is megy szépen. (10+ éve van Premium Gold-om, még az eredeti kondíciókkal, de pár éve hirtelen felmondták és átraktak Gold 2.0-ba, ez sajnos némileg rosszabb már, de még mindig a legjobbak között van az én használati profilomhoz.)

    Nem reklámozni akarom, főleg, mert meglepetésre a mostani helyzet bizonytalanabbá tette a megítélését, de amit jól csinál, azt részemről értékelem.

Új hozzászólás Aktív témák