Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz 1337DARVEX #17020 üzenetére

    Na erre kíváncsi leszek, hogy mit hoznak neked ki 100e--ből. Új alkatrész felejtős, az egyértelmű. Ha minden használt, akkor esetleg, de monitorral, bill + egérrel, 100-ból i5-t kihozni még használtan sem lesz egyszerű.

    Én rengeteg jártam a gép után és érdeklődtem itt is, meg mindenhol és a GPU meg a HDD használt, monitorom meg volt, de még így is csak a 120-as keretbe fértem csak be. Persze még lehetett volna használt cuccra többet vadásznom, meg megélegedni az alap procihűtővel, de akkor sem hiszem, hogy monitor nélküli komplett SB i5 konfigot össze lehet rakni 110 alatt. A használt cuccok is ám olyanok, hogy éppen az nincs, ami neked kéne, meg néha olyan áron adják, hogy inkább veszek újat (pl alaplapok vagy ramok röhejesen drágák használtan).

    De ha használt is ok, akkor miért nem veszel komplett használt gépet? Sokkal jobb áron hozzájutsz, mintha egyesével akarod levadászni az alkatrészeket :)

    kb 2 perc kereséssel találhatsz te is egy csomó gépet, de még használtban is inkább SB i3 vagy első gen i5 jöhet szóba pl:

    [link1]
    [link2]
    [link3]
    [link4]
    [link5]

    kapásból ezek, 100 körül és alatta. i3 vagy régi i5 esetén még esetleg marad lóvé monitorra is, de nézz utána aprón, találhatsz sokkal több gépet, főleg ha i3 is okés.

    Ha esetleg még eladó és a személyes átvétel megoldható, akkor az utolsó link egy SB i5 és elég jó áron van (feltételezve, hogy az aktivált win7 nem lopott, bár akkor is elég jó az ár, csak már nem annyira, de még simán jó vétel lehet), igaz kell hozzá még monitor is, ami már 110-re viszi az árat, de hátha meg tudsz egyezni az eladóval, ha tényleg sürgős és nem csak eladási trükk. Az aprón alkudozni amúgy is muszáj :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák