Új hozzászólás Aktív témák

  • pigsty

    aktív tag

    válasz tthom #3983 üzenetére

    Na, megvettem az új Logitech LX8 egeremet.

    Kellett már, mert a többi egér otthon bedöglött, untam őket.

    Elég kalandos volt a vásár, ugyanis a Hardverkert választottam először boltnak, ahol olcsó volt 1 héttel ezelőtt, de ezen a héten írták, majd 20-án jön meg. Jó, akkor a lordnál rendeltem meg, amit könnyelműen a BKV útvonal tervezőjével kerestem meg, lett egy fél órás bolyongás. De tegnap még pont be tudtam menni. Eladói térben, polcról vették le, nem volt felbontva a csomagolás. 8400 Ft volt, kb így a legolcsóbb a weben elérhető bp-i boltok ajánlatai közül, legálisan, kiskereskedelmi vásárként.
    Nagyon tetszik a vezetékmentesség, és golyómentesség!
    Kicsit még szokatlan egy felső-közép kategóriájú egér, le is vettem a Pointer Speedet alacsonyra.
    bár nyunyu írta, hogy az ő kézfeje nálam is hosszabb, az enyém nem is olyan kirívóan hosszú, azért az egeret kézbe véve rövidnek érzem az egeret, hiába van egy magas donborítás a tetején,ha ráteszem kényelemsen a tenyerem, az ujjaim kb 1 centit túl nyúlnak.
    No mindegy, ennél hosszabb egeret nem nagyon láttam a 10ezer alatti Logitech egereknél, vissza már nem viszem, nem akarok vacakolni vele.

    Nekem a sima 2-3 gombos egerek után szokatlan a sok extra gomb, persze érthető, miért akartak második billentyűzetet csinálni az egérből, végül is 1-2 plusz gomb jól is jöhet, az LX8-nál zavaró az oldalsó "vissza" gomb, ahogy fogom az egeret, mozgatom, nagyon könnyen benyomódik, óvatosan kell fogni emiatt az egeret, legalábbis nem lehet úgy megmarkolni, mint régebben a másikat. Nekem túl hosszúak az oldalsó gombok, a nagy kiterjedés miatt könnyű véletlenül bekattintani őket. És ahogy nyunyu írta, a jobb extra gombot elég nehéz kisujjal benyomni, bár ez kevésbé zavar, mivel alig használnám.
    Remélem fokozatosan hozzászokok, hogyan kell görcs nélkül kezelni az egeret.

    Abszolút nem érezni a 2 AA akku súlyát, nem vészes. Ha a gyárilag adott alkáli elemek kimerülnek, valószínűleg félig döglött, öreg NiMH akkukat fogok az egérbe tenni, ilyen kis fogyasztású eszközökbe pont megfelelnek.

    Régi, olcsó (golyós) egér alátéten tökéletesen megy a lézer, nem tudom, javasolt-e lézeres egérhez valami speciális, ehhez kifejlesztett egér alátét, kopás egy megelőzése érdekében?

    Összességében jópofa egér, nekem még szokni kell, köszönöm a türelmes javaslatokat, hozzászólásokat, amiket korábbi kérdésemre adtatok!

    Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Új hozzászólás Aktív témák