Új hozzászólás Aktív témák

  • ot93

    senior tag

    válasz guftabi96 #43420 üzenetére

    Pedig nekem határozottan hangosabb... csak azt nem tudom akkor melyik a normális hangerő... de mondjuk így nem is olyan rossz mert a bal gombot használom ugye többször és az a halkabb... egyébként a bal gomb jóval finomabban kattan, mintha más kapcsoló lenne benn... nemtom... egyébként én az extreme digital--nál vettem 6990-ért most ingyen szállítással és szintén 2 év gari, de ahogy látom már ez volt készleten az utolsó mert most azt írják rá, hogy rendelésre :)

    Vanir: nem azt jelenti, mivel csak egy dpi értékre lehet elfogadtatni ezt a beállítást és ez alapján akkor az nem lehet... :U

    Ezt írják a Logitech oldalán de nem jöttem rá mi ez:
    "Assign Shift (Módosítás hozzárendelése) – (Opcionális) A Shift DPI (Módosított DPI) egy ideiglenesen, a DPI-módosítás gomb megnyomásával aktiválható DPI-szint. A Shift DPI (Módosított DPI) beállításához válasszon egy narancs színnel ki nem emelt DPI-szintet, majd nyomja meg az Assign Shift (Módosítás hozzárendelése) gombot. Ez szükség esetén különlegesen nagy pontosságot vagy egérsebességet biztosít. Az egér a gomb felengedésekor visszavált a korábbi DPI-szintre."

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Sony HDR-AS20 akciókamera - 10k

Új hozzászólás Aktív témák