Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Phvhun #8109 üzenetére

    Én nem agyalok ilyesmiken, hogy logitech vagy razer párti. A használhatóság részemről többet jelent.

    Szolgáltatásban a G9x (legalábbis az alapján amiket olvastam) számomra többet nyújt, mint az Imperator. De hát ugye 20% csak a játék A gyorsgörgetés és a görgő billenthetősége jelenleg többet nyom számomra a latban, mint, hogy "két killel több legyen fps-ben". Igazából, mint írtam az MX500 is megfelelő nekem, még ha el is járt felette az idő. A kényelem, kényelmes kezelés ami többet számít.

    Nézegettem az egérpadokat is és találtam egy video review-ot a Vespa-ról. Most akkor ez az egérpad teljesen műanyag? Nekem a képekről az volt a benyomásom, hogy egy műanyag lap két oldalára fel van ragasztva két különböző minőségű szövet, amin mozgatjuk az egeret. Viszont a videóban úgy csúszott az egér a padon, mintha a belső felület is műanyag lenne. Nem kicsit néztem mikor megláttam :Y

    Eddig ilyen "200Ft-os" egérpadokat használtam. Ezek full szövet kialakításúak voltak. Egész kényelmes a kezemnek és főleg, hogy nem hideg. Kicsit elgondolkodtam most és lehet, hogy inkább a Goliathus Control-t kellene bevállalni.

    Nézegettem a QCK padokat is. Ezek milyen felületűek? Imitt-amott írogatnak róla, hogy kopik a pad. pl. QCK Mass pro-nál

    Más
    No az gond, ha a Game módban is nagy az input lag és még csúnya is a kép.
    Nézegettem én is BenQ monitorokat, de "szerencsémre" nem találtam 1920x1200-as modellt a kínálatukban, így nem kerültem velük közelebbi kapcsolatba.

    Ám kalibrálni, pontosabban profilozni lehet/engedi game módban a monitort?

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák