Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Evil Snowman #91982 üzenetére

    Attól, hogy nincs külön monitor, még nem egészen értem, hogy miért kell a laptop billentyűzetére fanyalodni. : >

    "Asszonynak van fasza Varmilo Sakura Pink-je. Az a durva, hogy azt még én is elfogadnám."

    I know, elvileg onnan van, ahonnan az enyém, meg Zaiedé is. Most épp én is azon pötyögök, és valóban nem egy határ fos. :))MX Silent Red, szóval még cikkíráshoz sem szörnyű, de azért az MX Blue-s One 2 Horizont jobban komálom erre.

    Egyébként nem bírtam ki, a játszós, MX Speed Silveres One 2 Minihez vettem 40A/Thick Glorious O-gyűrűket, és hallod, puttyogni valami godlike. Gépelni már nem akarsz vele, mert elég gyakori a betűduplázás. :DDD

    Amúgy kiötlöttem, hogy mi lenne az ideális, még megfizethető általános darab, hogy ne kelljen két klavit egy időben a gépre kötni, és amivel nem kell sokat machinálni; egy hot swapes, német/angol (ABS helyett PBT kupakok) Ducky One 3 SF, amiben a WASD + bal Ctrl + bal Shift + bal Alt + Space alatt MX Speed Silver & 40A/Thick O-gyűrűk, a többi gomb meg szimpla MX Brown, illetve a PgUp/PgDn fel van cserélve a Home/Enddel.

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák