Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Mehflow #92017 üzenetére

    "Félrértés ne essék, semmi bajom az xrtf-al (franc se tudja hány betű :) ) se a pulsarral, korrekt egerek, de a gpro òta semelyik kisebb cég nem tudott egyedit alkotni."

    Akkor nem nézted meg eléggé a felhozatalt. ;)

    A GPXS minden, csak nem egyedi. Egy safe shape olcsó mikrokapcsolókkal, nem top encoderrel és még olcsóbb talpakkal (abszolút méltatlan az árkategóriához). Maga a szenzor és a wireless rész király, jól össze is van rakva, de ennyi. Az ára meg...

    A Viper V2 Pro már egy komolyabb darab, ahogy a DA V3 Pro is, de nem mindenkinek esnek ezek kézre, nem minden csülökmérethez és mancshoz passzolnak, szóval nagyon nem jó tanács, hogy az emberek maradjanak a legismertebb márkáknál és legkommerszebb formáknál. Arról nem beszélve, hogy ezek még a GPXS-nél is drágábbak, ilyen 60-70 ezer pénzek.

    Csak egy példa:

    GPXS: GPW-m volt, G-Wolves Hati M-em volt és van is. Nem rossz forma, jack of all trades, master of none, de el tudok képzelni sokkal jobbat a kezem alatt. És nekem már nehéz tartós, állandó használatra, moddolásra szorul, és a formája akkor sem lesz favorit.

    Viper V2 Pro: Egy kicsit még ez is nehéz, moddolnom kéne 3D nyomtatott alsó résszel, úgy már oké, viszont a fogásomhoz nem igazán passzol.

    DA V3 Pro: Ezt jó eséllyel imádnám, ha nem lenne kicsit nehéz ez is. Ha van/lesz hozzá olyan 3D nyomtatott mod, mint a Viper V2 Próhoz, jó eséllyel mainelném, de már NYOLCVANEZER forintnál járunk.

    tl;dr: Ezeken kívül is BŐSÉGGEL van élet, nem is akármilyen. Dunát lehet rekeszteni a jobbnál jobb egerekkel, amik nem Logitechek, meg Razerek.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák