Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz Tim82 #19004 üzenetére

    Nem tudom, mennyire van köze a fizikai méretekhez, de az pl. biztos, hogy az X-Fi HD-ben egy a maga árkategóriájában egészen jó fejhallgatóerősítő rész van - biztos vagyok abban, hogy jobb is az E1-ben lévőnél, a hivatalos adatok ellenére. Valamint ha akarod külső erősítőre vagy RCA csatlakozóval ellátott aktív hangfalra kötni, az X-Fi HD-n van erre dedikált vonalkimenet.
    értem, köszi a válaszadást!

    Az E1-et én akkor választanám, ha fontos, hogy pici és saját akkumulátoros legyen, valamint tabletről/mobilról is lehessen használni.
    ez mondjuk nem lenne hátrány, de olyan gyakran nem használnám így, szóval inkább a laposhoz kellene.

    A hangformátumos kérdésedet passzolom, de csak azért, mert laikus vagyok a témában és nem akarok hülyeségeket mondani (lehet, hogy így sem kerülöm el egészen, előre is elnézést azoktól, akiknek fájni fog :B ).
    :DDD ez jó volt :C

    Annyit tudok, hogy a normál CD-nek megfelelő veszteségmentes formátum ilyen paraméterei a 16 bit/44,1 KHz, nyilván ennél nagyobb felbontású hanganyagnál jelenthet problémát. Nekem pl. nem jelentene, mert elég nekem a normál CD-nek megfelelő minőség/felbontás.
    nekem is elég ez a minőség, gondolom a 256-320 kbps-os mp3 is ekörül, vagy picit alatta van. nem vagyok akkora audiofil, sz'al nem látom értelmét többet beruházni rá, így is, ahogy nézegettem a belépő értelmesebb minőségű studio speaker-eket, elsőre égnek állt a hajam, mennyibe' fájnak. de egyszer élünk, és ha belefér, meg szeressük' a zenét, miért ne. :)

    Átmintavételezést az X-Fi HD-nál is be kell lőni, ha Wasapi-t vagy ASIO-t használsz, mert ott is van valami hasonló áthidalható gyíkság a Creative részéről; ezt én így csináltam Foobar2000-nél.
    ezeket asse' tudom, hogy mik! :D :B lejátszóprg-k? vagy valami "kodek"-ek?

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák