Új hozzászólás Aktív témák

  • albiosz

    őstag

    válasz windy #22018 üzenetére

    Köszi! Ránéztem. Leírás alapján valóban figyelemre méltó. Viszont amit fő előnyének írnak, hogy kültéren is elhelyezhető, az eléggé korlátozza a mobil jellegét. Mindkét szobába azért nem fúrnék neki kivezetést.

    Igazából csak elgondolkodtam a klíma lehetőségén. A jelenlegin kívül még 1 max 2 nyarat töltünk a jelenlegi lakásban. Alaprajz 50m3, a rajzzal ellentétben mindkét szobában francia erkély van. Ha nem mobilban gondolkodunk, akkor elég lenne egy egység (nappali erkély hálóhoz közelebbi oldala esetleg?), de javítsatok ki, nem értek hozzá.

    Szerinted/szerintetek mi most az a szint ami alá nem érdemes adni? Random keresés alapján 100,000 HUF körül kínálnak már ilyet: Daewoo DSB-F1281ELH-V inverteres split klíma, A++, 3,5 KW

    Úgy látom kb. 50,000 HUF körül beépítik, szintén javítsatok ki, ha tévedek.

    150,000 HUF-nál tartunk, Fisher mobilt 135,000 HUF körül találtam (3,5 KW), nem gugliztam sokat, lehet, hogy van olcsóbban is.

    Így tehát inkább a nem mobilra hajlok, klímás lakást eladásra meghirdetni mindig örömtelibb, nekem is számíthat majd előnynek az új lakás kiválasztásánál.

    Mit gondoltok? Tekintve a rövidtávot (max 3 nyár az ideivel együtt) nyilván nem a legjobb ajánlatot keresem és nem is klímáznánk ész nélkül, de néha jó lenne. Fűtés nem szempont, télen a Főtáv tolja rendesen, el is zárjuk a kisszobában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák