Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Dexar007 #20019 üzenetére

    Félreérted, arról beszéltem, hogy 5 éve a zsebemben lévő pénzért mit kaphattam. Benne volt 250K, ez volt a lélektani határ, nem akartam többet kifizetni, ha már annyira kell csak, hogy esténként fél órát tévézek.

    Adott azonos méretben pl samsung- lg lcd, vagy akárcsak a plazma, és volt a pioneer. Egy árban voltak? Nagyon nem.
    adott egy samsung lg lcd- és a pioneer ugyanannyit fogyasztottak volna? Nagyon nem.
    Ha van egy csatilogó, ami 5 percig egy helyen van, és utána elkapcsolok, ot marad a nyoma, elfogadni el lehet, de nekem nem tetszett.
    Az lcd nem vibrált, az általam vett plazma igen, miért is kellene arról beszélnünk, hogy egy olyan készülék, ami nálam sohasem járt, mit csinál? :D

    Részemről ismét lezárnám a vitát, nem kétséges, hogy egy kuro jó, amit én vettem az nem jött be, ha tudom, hogy a 250K-s plazma nem jó, de az 500K-s igen, akkor nem veszek plazmát, mert nekem annyit nem ért akkor sem, most sem.
    Feleslegesen beszélgetünk erről, részemről lezárva ez is, meg a plazmás sztori is. Plazmám többé nem lesz. A szivárványozás is zavar, de kevésbé, mint a plazmánál zavart a vibrálás.
    Ha az opel astra topicban azzal jöttök, hogy az Audi A8-as sokkal kényelmesebb, nyilván mindenki megérti, de nem mindenki akar 4M helyett 24M-t kifizetni arra, hogy eljárjon hétvégenként a teszkóba bevásárolni.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák