Új hozzászólás Aktív témák

  • tobias40

    veterán

    Túl vagyok az első tesztelésen,köszönöm a segítséget mindenkinek aki segített! :R
    Meglepően jó lett a vetített kép,én rosszabbat vártam,fullhd fimeket nézek a lehető legjobb minőségben egy amlogic lejátszóval kodi alatt,jelenleg.Berakom majd a popiA210-et és a mederer600x-et is kíváncsiságból,ezektől várhatok minőségi javulást?
    Természetesen a fekete és a fehér nem olyan mint a plazma tv-men de nem is vártam ezt,színek is kicsit fakóbbak de a 110" kép átmérő mindenért kárpótol!
    Kíváncsiságból megnéztem a digionlie tv adásokkal is,a hd csatornák meglepően "jók" voltak.Viszont itt már pl. a foci meccset nézve a fűnek elég érdekes volt a színe és az "állaga",mert olyan volt mintha festett zöld háttér lenne.Lehet még ezeket nekem kell beállítani hogy jobbak legyenek a vetítőn,ha vki segít ebben akkor megköszönöm!De ezek is nyugodtan nézhető kategóriák voltak!
    Még a finom hangolások ezután jönnek de én elégedett vagyok vele.Nyilván vannak sokkal jobb vetítők de nekem egyelőre ez megfelel.
    Samsung SPA600 vetítővel és egy Screenline amleto 113" fix keretes szürke hátoldalú 1.4 Diamond vászonra vetítek.

    Csak ajánlani tudom a vetítést olyanoknak akik a nagy képátmérőt keresik elérhető áron.
    Természetesen használtan vettem ezeket de így sem került az egész többe mint egy közép kategóriás 50-55"-os LCD tv... :K

    Külön köszönöm ljk és péjé kollégák türelmét és segítségét!! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák