Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz AL #49970 üzenetére

    Kérem, VA panel a kedvencem. Bár egyszer itt, 2018 körül itt a topicban rábeszéltek a csúcsok csúcsa Sony-ra W805 típus rémlik- de aztán pár hét után meguntam, hogy éjszaka kapcsolgatta a rácsatlakoztatott USB HDD_ket, meg az Androidos felülettel sem tudtam kellőképp megbarátkozni, a képét meg semmiben sem láttam jobbnak, hogy a 6500-as Samsungomnak, így miután fej-fej mellett összenéztem egy unalmas estémen a két TV_t az akkor frissen megjelent Amazonos Grand Tour bevezető epizód 4K MKV-jével- és rájöttem, hogy nekem a Samsung az igazi, így hát maradtam is a Samsung különböző típusainál a következő években. (na jó, 2019 és 2020 egyelőre kimaradt, más hobbit találtam).
    Most sem lett volna semmi bajom velük, csak a héten hazahoztam a nextgen Xboxot, és sajnos rádöbbentem, hogy csak kéne hozzá akkor már egy új TV is.

    Feltételezem, hogy a Samsung QLED fantázianevű találmánya egyszerű parasztvakítás, és ha valódi nextgen élményt akarok, akkor muszáj lesz az LG valamelyik OLED modelljét hazahozni. (bár tavalyelőtt próbálkoztam a 7900-as nanoLED TV-vel, de nekem aztán attól sem esett le különösebben a szám)

Új hozzászólás Aktív témák