Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    válasz Quadgame94 #82999 üzenetére

    Vitathatatlan, hogy sok pénzről beszélünk és egy jó házimozi legalább fog még ennyibe kerülni, de a 7.2.4 még ennél is jóval többe. Ehhez ugye minimum kell egy 13 csatornás AVR vagy proci + végfok, ami még többe kerülne, de szerintem ebbe a helyiségbe bőven elég az 5.1.x vagy 5.2.x és atmost illetően a .2, de inkább .4 vagyis 5.1.4 vagy 5.2.4 amiben gondolkodnék.

    Témát illetően ebbe a helyiségbe Én biztosan a lehető legnagyobb méretet venném, így Én továbbra is 77C3-at mondanék, így a pana az ára miatt ki is esne. Amúgy nincs vele konkrét tapasztalatom csak olvastam, meg 1-2 éve üzletben teszteltem, hogy valahogy a mozgásmegjelenítése egy fokkal jobb a hardver-szoftver miatt, de az ára majd x1.5 és nincs is belőle 77" főleg nem 1M környékén, szóval Én továbbra is egyértelműen a C3-at venném.

    LG S60Q: Erre igazából pénzt nem költenék csak ha pár tizesért oda adják. Egy fokkal jobb lesz, mint a TV (főleg SUB tartományban), de nyomokban sem fog hozni semmi mozi élményt és mint ahogy írtam "a jó mozizásnak a megjelenítő szerintem csak egy kisebb része"

    Ha már "olcsón" budget mozi, akkor ez [link]

Új hozzászólás Aktív témák