Új hozzászólás Aktív témák

  • Archttila

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz hegegabi80 #41035 üzenetére

    Caseking.de vagy OC majd még meglátom. (2018.01.25 szállítás) mivel a gyártás még csak most kezdődött meg. (3 vagy 5 ezer db nem emlékszem)

    Hidd el nekem sem könnyű megválni egy ilyen remek kis háztól (szinte lelke van neki :D ) de az az igazság, hogy számomra már ez is feleslegesen nagy. Egyszerűen semmi nincs már szinte a gépben csak egy SSD (ami megint csak kikerül) és a VGA ami mellesleg itt (nagyrészt) el van szeparálva a rendszer többi részétől így mehet bele hosszabb/halkabb custom.

    A V1 esetén a CPU volt kérdéses, de V2 már fogad AIO-t igaz csak 92mm de DONDAN SFF-en linkelt már 120-as render képet is, igaz itt a radi vertikálisan állt egy FE mellett...

    Érdekességképpen megjegyezném, hogy már készül bele egy egyedi tervezésű LP top-flow hűtő légben gondolkodóknak :), de egyelőre ahogy elnéztem még hétről hétre reszelgetnek a méreteken, de idővel sztem jó alternatíva lehet a jelenleg piacon lévő termékekkel szemben.
    Érdekességképpen meg kell jegyezzem, hogy a Noctua egyik embere is felfigyelt a project-re és bár nem ígért semmit, látszólag tetszik nekik DAN ámokfutása a méretekkel :D

    Szinte pontosan így jutottam én is idáig: :D [link]

    [ Szerkesztve ]

    Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

Új hozzászólás Aktív témák