Aktív témák

  • anglergab

    addikt

    (#10824) eventus Próbálj a routeren csatornát váltani, lehetséges hogy interferál egy másik wifi hálózattal (ezt ellenőrizheted a Wifianalyzerrel). Ha nem tudsz csatlakozni, próbáld törölni a mentett wifi kapcsolatokat és/vagy a wifi_supplicant.conf-ot.

    (#10828) Neck 1. A 12. lépésben biztos, hogy a recovery módba kell belépni? Nem inkább a bootloader-be (a linkelt kép neve és a kijelzett első sor is ezt mutatja)?
    2. 14-16. lépés: a fixed sbf telepítésénél: itt nem full sbf fájlról van szó, tehát nem szerencsés ROM-nak nevezni. (ui. full SBF -> ROM (benne vannak a NAND lemezképek .img fájljai + a firmware is), fixed SBF -> csak firmware kódok, a ROM (.img-k) a Nandroid backup fájlokban van ez esetben).
    3. Az eltérő akkuméret miatt szükséges battd fájlcsere nem szerepel a leírásodban. Az nem szükséges most? Vagy az csak a zöld lencséseknek kell? (Egyébként a zöld lencsések szerintem sokkal többen lehetnek.) Lehet, érdemes lenne a leírásba beletenni zöld színű sorokat, amelyeket csak a SOC-os kameramodullal rendelkezőknek szükséges végrehajtani.

    (#10839) chab7 Szerinted a Defy+-osok 2.2-es vagy 2.3-as kernelt használnak? (SlausK kommentje alapján én 2.2-esre tippelek.)
    Tehát a Defy+ készülékeken is gyárilag 2.2-es alapokon nyugvó kernel van/lesz?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák