Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz #99499520 #13393 üzenetére

    Ez csak természetes, én sem kísérletezgetek, hanem használom a telefont ahogy kell, csak épp mindig felteszem az aktuális nightly-t amikor időm van. Ez még nem kísérletezés, főleg hogy a mindennapos használatban ez nem akadályoz ;)

    (#13392) Tex: Persze, maradhat egyben, sőt, szerintem fog is. Nem nagyon fognak itt több Defy-s topicot indítani. De ha mégis lenne egy cm-es valamerre, akkor azt jobban olvasnám mint a miui-sat, vagy a koedukáltat, mert az én időm is pénz, és szeretek célirányosan csak arról olvasni ami érdekel.

    (#13398) domerator: Én is az a fajta vagyok aki elsőnek utánaolvas részletesen a dolgoknak, és csak aztán cselekszik. Anélkül én a sajátomhoz sem nyúlok, nem hogy a máséhoz. Van abban igazság amit mondasz, de még ha úgy ráerőltették volna is, azért utána kellett volna olvasnia a Defy-nak, mert így kezdeni egy dolgot, hogy update.zip kell neki mikor a zárt loader miatt nálunk ilyen nincs - ez csak azt tükrözi hogy olyannyira bízott magában, a tudásában a telefonnal és az androiddal kapcsolatban, hogy egyáltalán nem járt utána, van -e valami Defy specifikus buktató.

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák